Donații recurente

Vă invităm să fiți alături de pacienții noștri prin donații lunare.

Doneaza pentru Restart la Viata

Sumele recurente prin care alegeti sa ne sustineti vor permite, pe termen lung, planificarea activitatii si estimari cat mai realiste pentru numarul de pacienti pe care ii putem ajuta impreuna.

175 lei poti sprijini 1 pacient sa participle timp de 1 an, la Programul Grup Suport Psihologic,, suport deosebit de important in cazul unui diagnostic de cancer.

500 lei inseamna sa sprijini 100 pacienti oncologici nou diagnosticati ( raportat la 2018) sa aiba acces la informare de specalitate si care vor putea sa zambeasca din nou, sa aiba incredere in ei si sa se reintegreze in societate.

Va invitam sa ne urmariti online sau sa ne vizitati in locatiile anuntate pentru a vedea evolutia proiectelor derulate cu ajutorul vostru, pentru a ne cunoaste pe noi , beneficiarii proiectelor, pe voluntarii care isi dedica timpul si cunostintele pentru ca sansa la viata, pentru fiecare sa devina realitate.


Cum poți redirecționa 2% din impozitul pe venit?


Poți să redirecționezi 2% din impozitul pe venit către Asociatia Pacientilor cu Boli Cronice “ Restart la Viata”, conform OUG 25/2018.

In Ianuarie 2020, dacă ai fost salariat sau ai avut o pensie mai mare de 2.000 de lei lunar în 2019, descarcă și completează FORMULARUL 230 – Completează doar prima pagină

Poți și tu să faci o faptă bună!

Formularul 230

Cum poți depune formularul?

Sunt 3 variante în care poți proceda:

Prin poștă sau direct la ghiseul ANAF – trimite formularul completat prin poșta Romană sau depune-l la ghișeul ANAF-ului localității tale de domiciliu (vezi AICI adresa ANAF-ului de care aparții)

Trimite-l către Asociatie: Str Batiste nr 9, et 8, ap 31, sect 2, Bucuresti și îl vom depune noi la ANAF pentru tine

Depune online formularul prin intermediul serviciului ANAF “Spaţiul privat virtual”

Unde vor ajunge cei 2% din Impozitul tău pe venit?

Asociatia Pacientilor cu Boli Cronice “ Resrat la Viata” va investi aportul tău în proiecte sociale în domeniul educației medicaleși al sănătății psihice / mintale destinate categoriilor vulnerabile.

Ești plătitor de impozit pe profit?


20% din impozitul pe profit al companiei pe care o reprezinți poate fi redirecționat către cei 210 pacienți oncologici din cele 3 Programe Grup Suport Psihologic, astfel, aceștia pot beneficia în continuare de un sprijin vital.

Această procedură nu implică niciun cost. Pentru a putea fi scăzuta din impozitul pe profit aferent anului fiscal curent în condițiile încadrării în limitele impuse de reglementările Codului fiscal, Titlul II, Capitolul II, Art. 21, alin. 4, lit. p., suma redirecționată nu poate fi mai mare de 5 la mie din cifra de afaceri, iar plățile trebuie făcute până la data de 31 decembrie.

Cheltuiala cu sponsorizarea nu este deductibilă, dar poate genera un credit fiscal, care reduce impozitul de plată cu suma integrală a sponsorizării oferite.

Sumele sau bunurile acordate de Sponsor peste limitele prevăzute anterior, se reportează în următorii 7 ani consecutivi.

Cum poți trimite sponsorizarea?


Este simplu și nu implica niciun cost. Sponsorizarea de acest tip are ca beneficiu reducerea bazei impozabile cu echivalentul sponsorizării, în conditiile legii – Legea 32/1994. Modalitatea de direcționare este prin încheierea unui contract de sponsorizare între companie și fundație, cu valoarea sumei calculate

Pasul 1: Descarcă contractul de sponsorizare!

Pasul 2: Completeaza-l cu datele companiei și cu suma cu care dorești să susții Asociația Pacienților cu Boli Cronice “Restart la Viață”

Pasul 3: Trimite-l în format word sau scanat la adresa office@restartlaviata.ro.

Pasul 4: Ulterior, noi îl tipărim în două exemplare și ți-l vom trimite semnat și ștampilat în original

Contract de sponsorizare
CONTACTEAZĂ-NE

Cum poți salva o viață și dacă nu ești doctor!

Pentru unii pacienți, la anul s-ar putea să fie prea tarziu. Pacienții noștri suferă de boli cronice ce le amenință viața. Ajută-ne să ne putem baza pe resurse constante și previzibile.