Editia I

Editia I "Metode psihoterapeutice și complementare de luptă împotriva cancerului”, un curs dupa Metoda Simonton – INCHEIAT

PERIOADA: 12-13 Iunie 2021

ORGANIZATOR: Asociația Pacienților cu Boli Cronice “Restart la Viață”, Aviz profesional nr RF-II-B-221 din 18.05.2020, eliberat de Colegiul Psihologilor din România

CREDITE:  10 CREDITE CPR

FORMATOR: FORMATOR: Psh. Dr. VICTORIA STAN ( Psihoterapeut psihanalitic autonom specialist, psiholog clinician autonom principal, supervizor in psihologie clinica).

LINK INSCRIERE: https://forms.gle/Nov27N42n2824Bwu7

CONDITII PARTICIPARE : Sponsorizare 290 lei

FINALIZAREA CURSULUI:  Participantii vor primi un certificat de participare acordat de catre Asociația Pacienților cu Boli Cronice “Restart la Viață” avizat de Colegiul Psihologilor din Romania si 10 credite.

Cursul de formare profesională continuă se adresează în principal psihologilor clinicieni și psihoterapeuților implicați în servicii pentru pacienți oncologici sau dornici să ofere servicii acestora, in cabinete sau in online.

De ce unii bolnavi de cancer își recapătă sănătatea, în timp ce alţii se sting cu repeziciune, în condiţiile în care prognosticul a fost același pentru ambele categorii? Folosindu-ți experienţa de zeci de ani în oncologie și psihologie, soţii Simonton demonstrează că ameliorările neașteptate se datorează „voinţei de a trăi", adică așteptărilor pozitive și grijii pentru sine manifestate de pacienţii care nu vor să capituleze în faţa tumorii înfricoșătoare. Fără să înlocuiască tratamentul medical standard, autorii propun, ca adjuvant, un program psiho-educaţional cu tehnici de relaxare, de vizualizare, de gestionare a obiectivelor în viaţă și de reducere a durerii fizice. Rezultatele soţilor Simonton sunt remarcabile: pacienţii lor au o rată de supravieţuire de două ori mai mare decât media naţională din SUA și, adesea, beneficiază de remisiuni nesperate. Metoda a fost recunoscuta oficial în SUA încă din anii '70.

CONTACTEAZĂ-NE

Cum poți salva o viață și dacă nu ești doctor!

Pentru unii pacienți, la anul s-ar putea să fie prea tarziu. Pacienții noștri suferă de boli cronice ce le amenință viața. Ajută-ne să ne putem baza pe resurse constante și previzibile.


    Hello world.

    This is a sample box, with some sample content in it.