Editia I

Tehnici și metode de intervenție psihologică la pacienții oncologici în cabinet și online

CALENDAR : IUNIE- IULIE 2021

ORGANIZATOR: Asociația Pacienților cu Boli Cronice “Restart la Viață”, Aviz profesional nr RF-II-B-221 din 18.05.2020, eliberat de Colegiul Psihologilor din România

CREDITE: 50 credite CPR

LOCATIA: via ZOOM

FORMATOR:

- Psh. Gorog Ileana ( psiholog clinician principal, supervizor, psihoterapeut de psihodramă, principal, formator, supervizor în cadrul Societatea de Psihodramă ”J.L.Moreno, psihotarepeut prin psihoterapie relaxare și simboluri, formator, supervizor în cadrul Asociației de Psihoterapie prin Relaxare și Simboluri. Formator în domeniul Îngrijiri paliative)

CONDITII PARTICIPARE: Sponsorizare 1050 lei

Link inscriere:https://forms.gle/NGNx3Zz5bjKbC2CB6

FINALIZAREA CURSULUI: Participantii vor primi un certificat de participare acordat de catre Asociația Pacienților cu Boli Cronice “Restart la Viață” avizat de Colegiul Psihologilor din Romania si 50 credite.

Cursul de formare profesională continuă se adresează în principal psihologilor clinicieni și psihoterapeuților implicați în servicii pentru pacienți oncologici sau dornici să ofere servicii acestora, in cabinete sau in online.

- formarea continuă pentru psihologi clinicieni și psihoterapeuți , în metode de consiliere și terapie eficiente la pacienții oncologici

- promovarea standardelor profesionale înalte în două metode de consiliere și terapie: terapia prin relaxare și simboluri și psihodrama

- constutirea unui grup de intervizare pentru psihologi clinicieni și psihoterauți care oferă servicii pentru pacienții oncologici, pe baza modelului prezentat in curs.

CONTACTEAZĂ-NE

Cum poți salva o viață și dacă nu ești doctor!

Pentru unii pacienți, la anul s-ar putea să fie prea tarziu. Pacienții noștri suferă de boli cronice ce le amenință viața. Ajută-ne să ne putem baza pe resurse constante și previzibile.


    Hello world.

    This is a sample box, with some sample content in it.