Editia V

"Evaluarea, intervenția și consilierea pacientului oncologic"

CALENDAR: 4 Septembrie 2021 , ora 9.00-15.20 si 5 Septembrie 2021 ora 9.00-13.10

ORGANIZATOR: Asociația Pacienților cu Boli Cronice “Restart la Viață”, Aviz profesional nr RF-II-B-221 din 18.05.2020, eliberat de Colegiul Psihologilor din România

CREDITE: 10 CREDITE CPR

ADRESABILITATE: psiholoi clinicieni / psihoterapeuti

LOCATIA: momentan , via ZOOM

FORMATOR: Psh. Dr. VICTORIA STAN ( Psihoterapeut psihanalitic autonom specialist, psiholog clinician autonom principal, supervizor in psihologie clinica).

CONDITII PARTICIPARE: Sponsorizare 290 lei

FINALIZAREA CURSULUI: Participantii vor primi un certificat de participare avizat de Colegiul Psihologilor din Romania cu 10 credite

TEMATICA : https://docs.google.com/document/d/1S4jlhocWOEdLvNv5vcQkRDo-8ttOheUj-COfUZCmsSw/edit?usp=sharing

Înscrieri chiar aici - https://forms.gle/XPkpHBUeJzXnTzhv9 sau la 0720.655.618, in limita locurilor disponibile.

Mai pot participa la acest curs:

- alte persoane din afara profesiei de psiholog interesate de acest domeniu, dar fara a primi certificarea Colegiului Psihologilor.

Programul de formare profesională continuă ,,Evaluare, intervenție și consilierea pacientului oncologic” este organizat astfel încât să corespundă nevoilor de formare profesională ale cursanților și să le permită acestora să atingă rezultatele învățării declarate ale programului, respectiv evaluarea și intervenția la pacientul oncologic. Procesul de predare și învățare este suficient de flexibil pentru a permite niveluri diferite de pregătire ale cursanților și stiluri diferite de învățare.

CONTACTEAZĂ-NE

Cum poți salva o viață și dacă nu ești doctor!

Pentru unii pacienți, la anul s-ar putea să fie prea tarziu. Pacienții noștri suferă de boli cronice ce le amenință viața. Ajută-ne să ne putem baza pe resurse constante și previzibile.


    Hello world.

    This is a sample box, with some sample content in it.