EȘTI PLĂTITOR DE IMPOZIT PE PROFIT?

20% din impozitul pe profit al companiei pe care il reprezinti  poate fi redirectionat catre cei 210 pacienti oncologici din cele 3 Programe Grup Suport Psihologic, astfel, acestia pot beneficia in continuare de un sprijin vital.

Aceasta procedura nu implica niciun cost. Pentru a putea fi scazuta din impozitul pe profit aferent anului fiscal curent în condițiile încadrării în limitele impuse de    reglementările Codului fiscal, Titlul II, Capitolul II, Art. 21, alin. 4, lit. p., suma redirectionata nu poate fi mai mare de 5 la mie din cifra de afaceri, iar platile trebuie facute pana la data de 31 decembrie.

Cheltuiala cu sponsorizarea nu este deductibila, dar poate genera un credit fiscal, care reduce impozitul de plata cu suma integrala a sponsorizarii oferite.

Sumele sau bunurile acordate de Sponsor peste limitele prevazute anterior, se reporteaza in urmatorii 7 ani consecutivi.

Vedeti aici mai multe detalii

CUM POTI TRIMITE SPONSORIZAREA?

Este simplu si nu implica niciun cost. 

Sponsorizarea de acest tip are ca beneficiu reducerea bazei impozabile cu echivalentul sponsorizarii, în conditiile legii – Legea 32/1994. Modalitatea de directionare este prin incheierea unui contract de sponsorizare intre companie si fundatie, cu valoarea sumei calculate

Pasul 1: Descarca contractul de sponsorizare!

Pasul 2: Completeaza-l cu datele companiei si cu suma cu care doresti sa sustii Asociatia Pacientilor cu Boli Cronice “Restart la Viata”

Pasul 3: Trimite-l in format word sau scanat la adresa office@restartlaviata.ro.

Pasul 4: Ulterior, noi il tiparim in doua exemplare si ti-l vom trimite semnat si stampilat in original la adresa din contract.