Ce putem face
pentru tine?SĂNĂTATE


“Există o mie de boli și o singură sănătate.” (Arthur Schopenhauer)

Activitatea noastră a început în anul 2015 sub numele Fundației „Regina Maria” și a luat forma unor grupuri suport pentru pacienții oncologici. În anul 2019 a luat ființă Asociația Pacienților cu Boli Cronice “Restart la Viață“, prin care în mod independent ne dorim să venim în sprijinul pacienților din mai multe orașe din țară tot prin intermediul grupurilor suport.

Ne dorim să aducem conceptul nostru în cât mai multe orașe, în mediul online și nu numai. Avem nevoie de ajutorul vostru pentru a putea oferi suport psihologic pacienților oncologici, prin întâlniri sigure într-un mediu în care sunt respectate măsurile de siguranță.Află mai multe


EDUCAȚIE


„Scopul educaţiei constă în pregătirea oamenilor să acţioneze şi să gândească independent, dar care să vadă în slujirea comunităţii realizarea supremă a vieţii lor” (Albert Einstein)

În Romania, psiho-oncologii care activează în acest domeniu sunt foarte puțini, astfel încât pot fi numărați pe degete.

Noi pregatim specialisti în domeniul psiho-oncologiei. Suntem furnizori de formare profesională și pregătim experți în domeniu, ce sunt gata să intre pe “frontul” , pentru a sprijini pacienți in spitale care nu își permit serviciile echipelor multi-disciplinare din sectorul privat.Află mai multe
CONTACTEAZĂ-NE

Cum poți salva o viață și dacă nu ești doctor!

Pentru unii pacienți, la anul s-ar putea să fie prea tarziu. Pacienții noștri suferă de boli cronice ce le amenință viața. Ajută-ne să ne putem baza pe resurse constante și previzibile.


    Hello world.

    This is a sample box, with some sample content in it.