Povestea
Restart la Viață


POVESTEA NOASTRĂ

Când strănutam și cineva îmi ura sănătate, eu îmi doream noroc, nu sănătate! Am văzut cum e să nu o ai, ca să încep să o apreciez! Dar am primit și norocul pe care îl tot ceream… Am reîntâlnit un medic, el este omul care m-a ținut de mana în călătoria mea printre medici și tratamente.. Mai apoi, am vrut să dau înapoi societății o parte din ceea ce și eu am primit cândva. Așa s-a născut… Restart la Viață!

Descoperă lumea noastră! Un parcurs născut dintr-o poveste adevărată, o poveste despre încredere, despre creștere și despre valori.

 • Povestea mea a început în urmã cu un an, când am simtit la dus un nodulet la sân.  A fost momentul când sufletul a transmis instantaneu pericolul dându-mi seama cã a apãrut peste noapte. În ziua urmãtoare am decis sã merg la un specialist pentru a identifica problema.
  M.T. 33 ani
  Slobozia
 • Acum traversez o etapa a  vieții si mă străduiesc sa o  depășesc cu multă înțelegere si dragoste. Nu mă mai simt neîndreptățită , furioasă,  nefericită. Terapia de grup m-a ajutat sa fac fata noii situații apărute in viața mea, iar terapeuții m-au ajutat sa mă accept așa cum sunt.
  G.N., 56 ani
  Bucuresti
EROII CE PUN LUCRURILE ÎN MIȘCARE

Echipa noastră


Psh. LIDIA STOICA

PREȘEDINTE

FONDATOR al Asociației Pacienților cu Boli Cronice ''Restart la Viață''

FONDATOR al Programului ONCOLOG.TV

FONDATOR al Clinicii de Psiho-Oncologie “Lidia Stoica”.

Ing. CHRISTINE PREDA

VICEPREȘEDINTE

CO-FONDATOR al Asociației Pacienților cu Boli Cronice ''Restart la Viață''

As. Med. MIHAELA NEAȚĂ

SECRETAR GENERAL

CO-FONDATOR al Asociației Pacienților cu Boli Cronice ''Restart la Viață''

OANA TOPALĂ

PR MANAGER

CONTACTEAZĂ-NE

Cum poți salva o viață și dacă nu ești doctor!

Pentru unii pacienți, la anul s-ar putea să fie prea tarziu. Pacienții noștri suferă de boli cronice ce le amenință viața. Ajută-ne să ne putem baza pe resurse constante și previzibile.


  Hello world.

  This is a sample box, with some sample content in it.